Jönköpings kommun

Branschmässa 2024

Illustration som visar megafon som ropar ut information om datum och plats för Branschmässan 2024

Välkommen på Branschmässa den 17-18 april på Elmia. Här kommer du som går i årskurs 8 få inspiration och vägledning inför ditt framtida gymnasie- och yrkesval, av en mängd branscher och företag.

När du besöker mässan kommer du möta personer som arbetar inom olika branscher och yrken. De kommer guida dig och svara på dina frågor, allt för att underlätta inför ditt framtida gymnasie- och yrkesval.

Din skola kommer att ge dig information om mässan och du kommer även få göra olika förberedande uppgifter. Detta ger dig bra förutsättningar för att du ska känna att ditt besök blir inspirerande och lärorikt.

Du som går i årskurs 8 kommer att besöka mässan under skoltid den 18 april. Vi hoppas att du kommer få en inspirerande och trevlig dag på Branschmässan. Har du några frågor är du välkommen att ställa dem till din studie- och yrkesvägledare.

Datum: 17-18 april
Plats: Elmia, Jönköping Länk till annan webbplats.

Vårdnadshavare är välkomna att besöka mässan under kvällen den 17 april.

Denna sida kommer att uppdateras löpande fram till mässan. Bland annat kommer du här kunna se en yrkeslista och en mässkarta samt kunna ta del av förberedande material.